La nostra empresa

Més de 50 anys al seu servei

Empresa

Des de la seva fundació Fusteria Rama, ofereix un producte qualitat, amb un bon assessorament i satisfent les necessitats dels nostres clients gràcies als més de 50 anys d’experiència que treballem en el ram de la fusta,  durant tots aquests anys hem treballat amb multitud de clients que garantitzen la nostra professionalitat, col·laborant en tasques d’obra nova, de reforma i adaptació d’instal·lacions i serveis, complint sempre amb els plaços d’entrega requerits pels nostres clients.

Fusteria Rama realitzem tot tipus de treballs com per exemple:

  • Tancaments: portes d’entrada, portes de pas, correderes, finestres, portes a mida…
  • Col·locació de tot tipus de parquet, tarimes interiors o exteriors, recobriment per a piscines
  • Revestiments i aplacats interiors o exteriors
  • Mobiliari de tot tipus, des de cuines, banys, menjador, despatx… fins a mobles a mida del client
  • Muntatge de botigues i negocis com despatxos, locals comercials, aparadors, estanteries…
.

Història

La nostra empresa va ser creada per Esteve Rabasseda fa més de 60 anys. En aquells temps al taller es fabricaven bitlles, unes peçes rodones que servien per embolcallar el fil destinat a  les empreses tèxtils. També es fabricaven caixes d’embalatge per a la distribució de productes com lleixiu, aigüa, etc… Amb els anys es varen anar fent tota mena de productes i segons la demanda que hi havia; sobretot moble rústic, tauletes, capçals de llit, taquillons d’entrada, caixes de núvies i tot tipus de mobles.

L`any 1981 l`Esteve  va transferir l`empresa  a mans  del gendre, en  Jordi Rabionet que va  crear  Fusteria Rama,  i desde  llavors  s´han fet tota classe d’obres  i treballs tan de cases particulars com  feines més grans per a promotors, cadenes de supermercats, magatzems,  cindris i motlles per petites i grans estructures,  mobles a mida, portes, escales, cuines… és a dir, tot allò que està relacionat amb fusteria.

eL 2022 en Jordi es jubila i la generació continua amb l’il·lusió que hi ha  de seguiment  per part del fill Adrià.